Enviaments i devolucions

Taxa Valor de la Comanda Preu
de 2 a 3 dies (Zona 1) < 50€ 5€
> 50€ Gratuït
de 3 a 5 dies (Zona 2) < 70€ 5€
> 70€ Gratuït
de 3 a 5 dies  (Zona 3) Qualsevol valor 30€
Express 24h * (Zona 1) Qualsevol valor 5€
Express 24h * (Zona 2) Qualsevol valor 10€

*Només si es fa la comanda abans de les 13h en dia laborable.

ZONA 1
Espanya i Portugal

ZONA 2
Alemanya, Itàlia, França, Bèlgica, Escòcia, Gal·les, Països baixos, Regne Unit, Luxemburg, Mònaco, Àustria, Bulgària, Rep. Txeca, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, Grècia, Hongria, Letònia, Lituània, Polònia, Romania, Suècia
 
ZONA 3
Estats Units, Canadà, Japó, Austràlia, Hong Kong, Corea del Sud
   

-Per als productes rebaixats, els transports associats a “canvis i devolucions”, no estaran inclosos.

-No es fan ni enviaments ni lliuraments en cap de setmana o festius.

-No es faran canvis o devolucions de productes que hagin estat personalitzats.

-Si la comanda es fa abans de les 13h, més probable serà que pugui ser expedida el mateix dia.

-Tota la informació sobre enviaments i devolucions es pot veure modificada per diferents situacions com: precompres, promocions, èpoques d'alta demanda, etc.

Canvis o devolucions 

Sempre que la compra no s'hagi fet amb algun descompte, el primer canvi o devolució es farà sense costos de recollida i enviament (només a la Zona 1) mentre es faci dins dels primers 15 dies després del lliurament. A partir d'aquell moment, si la compra estava subjecta a algun tipus de descompte o si se sol·licita des de fora de la Zona 1, es podrà fer el canvi o devolució d'igual manera però pagant els costos de recollida de 5€ per a la Zona 1 i de 10€ per a la Zona 2. Les recollides fallides sempre aniran a càrrec de la clienta (5€ i 10€ respectivament).

A Babau ens farem càrrec de la recollida i, en el cas que es vulgui un canvi, també del següent enviament.

En cas de canvi per un model de preu superior, la clienta haurà d'assumir la diferència de preu respecte del model a canviar, a Babau ens encarregarem de facilitar un enllaç mitjançant el qual poder fer el pagament. En cas que el canvi sigui per un model de preu inferior, ens encarregarem d'abonar la diferència.

Com és el procés?

Per formalitzar el canvi o devolució, caldrà contactar amb nosaltres a través de la nostra pàgina de contacte. Un cop fet això, ens encarregarem de tot el procés.

El producte haurà de trobar-se sense fer servir i amb totes les etiquetes i embalatges originals. Si no es procedeix d'aquesta manera o si el producte hagués patit algun dany, hi podria haver una depreciació o que deneguéssim el canvi o devolució.

Un cop rebem la comanda i comprovem que es troba en bones condicions, procedirem a fer el canvi pel model desitjat o tornar la totalitat de l'import pagat.

Si només voleu tornar un o alguns dels productes que formen part de la comanda, no es retornaran les despeses d'enviament que s'hagin pagat per la totalitat de la comanda.

La devolució dels diners es farà el més aviat possible per part nostra però l'execució d'aquesta dependrà del mètode de pagament utilitzat.

Devolució per defecte de fabricació.

Es podrà tornar sense cap cost qualsevol producte que presenti un defecte de fabricació. Es tindran 15 dies des de la recepció del producte per comunicar-nos la manca de conformitat amb aquest. Podria arribar a ampliar-se el termini per acord mutu entre la clienta i Babau. Si se supera el termini establert qualsevol dany o perjudici serà assumit per la clienta.

Un cop rebut el producte a Babau i constatats els defectes, la clienta podrà fer el que vulgui; canviar-ho per un altre idèntic, per un altre model, o demanar una devolució total.